Ispecan pesak?
-> Fizičko hemijske osobine vode

#1: Ispecan pesak? Autor: kire.lazLokacija: Makedinija PošaljiPoslato: Sre Jul 04, 2007 9:43 am
    ----
Jel se neko slaze sa meni da ako ispecim pesak urerni na 300 C okolo 1 sat da ce unistiti se sto nije pozelno u njega, isto kako i da ga zovrijeti?

#2: Ispecan pesak? Autor: kire.lazLokacija: Makedinija PošaljiPoslato: Sre Jul 04, 2007 9:47 am
    ----
Dali na ovakov nacin moze ostati jos neke stvari koje bi mu stetile na AQ?

#3: Re: Ispecan pesak? Autor: GoblinLokacija: Beograd PošaljiPoslato: Sre Jul 04, 2007 10:24 am
    ----
Mislim da je mnogo bezbolniji način da ga dooobro ispereš i prokuvaš par puta.Preporučljivo je da vodu u kojoj kuvaš pesak dobro zasoliš.

Prilikom pečenja,nećeš se osloboditi fizičke prljavštine,osim ako ne planiraš da je ispiraš,a i postoji mogućnost da ti se cela kuhinja usmrdi usled pečenja algi i još koje čega u podlozi.

#4: Re: Ispecan pesak? Autor: Vladek82Lokacija: Novi Beograd PošaljiPoslato: Sre Jul 04, 2007 10:51 am
    ----
mislim da je goblin potpuno u pravu sto se tice prokuvavanja, ja svoj pesak odnosno kamencice nikada nisam kuvao samo sam ih dobro ispirao vrelom vodom iz bojlera...Mada moji kamencici su doneseni sa mora, sa plaze Svetog Stefana...



-> Fizičko hemijske osobine vode

Sva vremena su GMT + 1 sat

Strana 1 od 1