malavi pozadina....
-> Materijal za dekoraciju akvarijuma

#1: malavi pozadina.... Autor: Lombardoi PošaljiPoslato: Sre Apr 20, 2005 10:19 am
    ----
Hocu da pozadinu uradim sa purpenom (prethodo suva) zatim oblikovana. Dali je to stetno za vodu i ribe i dali smem da stavim to u akvarij? dajte neki predlog za premazivanje iste, dali to da ide bojom (rekli su mi da oksidne boje ne reaguju sa vodom) ili da to uradim sa lepilo za plocke ili materijal za fuge.

Pozdrav

#2: Re: malavi pozadina.... Autor: BucaLokacija: munZe, Srbija PošaljiPoslato: Sre Apr 20, 2005 8:37 pm
    ----
Ja nikao ne bi stavljao purpenu u akvarijum. Ali ista može da se obradjena nasloni na zadnje staklo i da daje utisak 3D pozadine a da ne bude u akvarijumu. Znam da su je neki tako postavljali i nije izgledala loše kao pozadina u tom slučaju.

#3: Re: malavi pozadina.... Autor: gorancLokacija: CG PošaljiPoslato: Čet Jun 30, 2005 12:43 am
    ----
Pravio sam pozadinu od stiropora debljine 5 cm koji sam jenostavno isprkao nitro sprejevima raznih boja koji ga ujedno nagrizaju i farbaju. Sto sasavije prskas to ispadne prirodnije.
Dje prskas vise tu nastane i dublja rupa i tako dobijas efekat reljefa. Tako uradjenu pozadinu prislonis uz zadnje staklo akvarijuma i pozadina ko bog.
Sto se tice stavljanja pur pjene, ja to nebih nikako radio jer ko zna sa cim iz akvarijuma moze da reaguje,da se vremenom osipa a i ako pozelis da promijenis nesto kako da je uklonis. U ostalom ako hoces da znas sta smijes a sta ne da stavljas u akvarijum jednostavno pitaj PRIRODU. Sto ona nije stavila u vodu nemoj ni ti i nema greske. Pozdrav.

#4: Re: malavi pozadina.... Autor: BucaLokacija: munZe, Srbija PošaljiPoslato: Čet Jun 30, 2005 4:32 am
    ----
Gorane ako imaš fotoaparat bilo bi lepo da uslikaš pozadinu i da nam je pokažeš.

Iz tvog teksta samo nisam shvatio dali si stiropor stavio iza akvarijuma ili si ga potopio u akvarijum? Ako si ga potopio, da li je to rizično zbog nitro sprejova?

#5: Re: malavi pozadina.... Autor: OctopusLokacija: Singidunum PošaljiPoslato: Čet Jun 30, 2005 8:48 am
    ----
Mislim da ga je stavio iza zadnjeg stakla. Vidjao sam već ovakve pozadine. Za onu opasku u vezi sa prirodom Goran je itekako u pravu...

#6: Re: malavi pozadina.... Autor: LynxLokacija: Beograd PošaljiPoslato: Čet Dec 08, 2005 10:50 pm
    ----
Ja mislim da pozadina od kamena ipak najlepsa,ali sve zavisi od truda koji uneses u osmisljanju i izgradnji pozadine.Ovde sam nov pa bih molio nekoga da mi objasni kako da saljem svoje slike,i kako da namestim slicicu iznad imena. Confused Confused Confused

#7: Re: malavi pozadina.... Autor: OctopusLokacija: Singidunum PošaljiPoslato: Čet Dec 08, 2005 11:10 pm
    ----
Doro došao...sličicu iznad imene- avatar pošalji meni na mail pa ću ti je ja postaviti.
Sliku šalješ preko atachmenta kada pišeš poruku (videćeš ispod prozora za pisanje dugme Browsestisnes ga izaberes sliku sa kompa o klikneš pošalji.) Jednostavno je a o tome smo već pisali u forumu.

#8: Re: malavi pozadina.... Autor: A.T.Lokacija: Beograd PošaljiPoslato: Pet Dec 09, 2005 1:06 am
    ----
Upravo sam završio 2 veštačke stene od pur-pene, i jedan kamičak. Stene sam premazao crnom masom za fuge, od čega je napravljen i sam kamičak. Sačekaću da se sve stegne, odstoji u slanoj vodi par dana, a posle ću da vidim kad' ću da ih ''ubačim'' u akvarijum..-> Materijal za dekoraciju akvarijuma

Sva vremena su GMT + 1 sat

Strana 1 od 1