Pridružio se: Maj 22, 2007 Poruke: 21 Lokacija: Makedinija
kire.laz
Jel se neko slaze sa meni da ako ispecim pesak urerni na 300 C okolo 1 sat da ce unistiti se sto nije pozelno u njega, isto kako i da ga zovrijeti?
Ispecan pesak? Poslato: Sre Jul 04, 2007 9:47 am
Pridružio se: Maj 22, 2007 Poruke: 21 Lokacija: Makedinija
kire.laz
Dali na ovakov nacin moze ostati jos neke stvari koje bi mu stetile na AQ?
Re: Ispecan pesak? Poslato: Sre Jul 04, 2007 10:24 am
Pridružio se: Apr 09, 2005 Poruke: 1189 Lokacija: Beograd
Goblin
Mislim da je mnogo bezbolniji način da ga dooobro ispereš i prokuvaš par puta.Preporučljivo je da vodu u kojoj kuvaš pesak dobro zasoliš.
Prilikom pečenja,nećeš se osloboditi fizičke prljavštine,osim ako ne planiraš da je ispiraš,a i postoji mogućnost da ti se cela kuhinja usmrdi usled pečenja algi i još koje čega u podlozi.
Re: Ispecan pesak? Poslato: Sre Jul 04, 2007 10:51 am
Pridružio se: Nov 22, 2006 Poruke: 127 Lokacija: Novi Beograd
Vladek82
mislim da je goblin potpuno u pravu sto se tice prokuvavanja, ja svoj pesak odnosno kamencice nikada nisam kuvao samo sam ih dobro ispirao vrelom vodom iz bojlera...Mada moji kamencici su doneseni sa mora, sa plaze Svetog Stefana...
Ne možeš pisati nove teme u ovom forumu Ne možeš odgovarati na teme u ovom forumu Ne možeš menjati svoje poruke u ovom forumu Ne možeš brisati svoje poruke u ovom forumu Ne možeš glasati u ovom forumu Ne možeš da prikačiš fajlove na ovaj Forum Možeš da skidaš fajlove sa ovog foruma