Imali smo 178354948 posećenih stranica od January 2005
Forumi › AKVARIJUMSKA TEHNIKA I OSTALE POTREPŠTINE › Staklo, grejači, svetlo i sva ostala tehnika potrebna za održavanje akvarijuma › Radni vek uv sijalice,i prvi znaci promene?
Radni vek uv sijalice,i prvi znaci promene? Poslato: Sub Apr 28, 2007 1:47 pm
Pridružio se: Jan 26, 2006 Poruke: 97 Lokacija: Plandiste,bgd
pokemoni
Zanima me koliki je radni vek jedne uv sijalice,i kako se primete prvi simptomi kada je treba zameniti?Konkretno imam uv sterilizator od 9w koji je radio jedno 5 meseci neprestano,ove godine kada sam ga prikljucio cinimi se da ne odradjuje svoju funkciju kao prosle godine jer je voda ubrzo pocela da poprima zelenu boju.Zaboravih reci da lampu koriptim na dvorisnom jezercetu.
Re: Radni vek uv sijalice,i prvi znaci promene? Poslato: Sub Apr 28, 2007 6:24 pm
Pridružio se: Feb 20, 2005 Poruke: 1595 Lokacija: Beograd, Srbija
Mrvica
Uz UV lampu si trebao da dobiješ i uputstvo u kome treba da stoje i tehnički podaci o samoj lampi, pa i koliki je radni vek te lampe. U slučaju da nemaš uputstvo onda pokušaj da na netu proguglaš i nadješ te tehničke podatke.
_________________ I sinu sunce obasja dno,
znoje se ribe biće im zlo.
Ne možeš pisati nove teme u ovom forumu Ne možeš odgovarati na teme u ovom forumu Ne možeš menjati svoje poruke u ovom forumu Ne možeš brisati svoje poruke u ovom forumu Ne možeš glasati u ovom forumu Ne možeš da prikačiš fajlove na ovaj Forum Ne možeš da skidaš fajlove sa ovog foruma