diskusi-non stop tuča Poslato: Ned Jun 27, 2010 2:31 pm
Pridružio se: Apr 02, 2009 Poruke: 49 Lokacija: vranje
klincha
Imam problem sa diskusima,naime umesto da uzivam u mirnom gracioznom plivanju diskusa,ja non stop gledam kako se prebijaju.
U akvarijumu od 180l,prvo sam ubacio 3 diskusa(2 blue diamonda,1 tuirqise) i od prvog dana je krenulo medjusobno maltretiranje tako da je jedan diamond zakrzljao i ostao iste velicine,kao kad je kupljen,dok su ostala dva napredovala.Nega sam poklonio,a ubacio jednog pigeina koji je bio iste velicine kao diskusi u akvarijumu.Mislio sam da ce se nesto promeniti u njihovom ponasanju,ali medjusobno maltretiranje se i dalje nastavilo,samo sto su sad svi bili iste velicine,pa je tukao ko koga dohvati.
Pre neki dan sam ubacio jos jednog manjeg pigeona i teror je presao na njega,tako da jadnik nemoze ni do hrane da dodje.
Zanima me da li je neko imao slican problem i da li neko mozda zna sta je uzrok stalnog medjusobnog terorisanja diskusa?
Vodu menjam svaki drugi dan po 1/4,unapred odstajalom i zegrejanom na istu temperaturu kao u akvarijumu.
Re: diskusi-non stop tuca Poslato: Ned Jun 27, 2010 2:59 pm
Pridružio se: Feb 27, 2005 Poruke: 2141 Lokacija: novi beograd
krcko
Odgovor na tvoje pitanje možeš pronaći u ovom postu. Pozdrav
_________________ krcko
Re: diskusi-non stop tuča Poslato: Ned Jun 27, 2010 11:13 pm
klincha
Hvala g.Krcko,mislim da sam nasao resenje za moj problem-jos diskusa.
Re: diskusi-non stop tuča Poslato: Ned Jul 11, 2010 1:34 am
klincha
Prosle nedelje sam ubacio jos dva diskusa i situacija je bolja nego pre,mada jos uvak ima batina.
Ne možeš pisati nove teme u ovom forumu Ne možeš odgovarati na teme u ovom forumu Ne možeš menjati svoje poruke u ovom forumu Ne možeš brisati svoje poruke u ovom forumu Ne možeš glasati u ovom forumu Ne možeš da prikačiš fajlove na ovaj Forum Možeš da skidaš fajlove sa ovog foruma